Social Media Manager


Wij helpen merken met alles wat ze nodig hebben om succesvol te zijn op sociale media. In het snel veranderende sociale en digitale landschap weten we dat een “one size fits all” benadering van social media geen resultaten oplevert.

Social media manager uitbesteden aan Content Magnet

Content Magnet maakt gebruik van een data gestuurd, publieksgericht proces om op maat gemaakte en innovatieve social media-strategieën voor onze klanten te creëren die de bedrijfsdoelstellingen waarmaken. We bieden aanbevelingen op maat over op welke belangrijke platforms u aanwezig moet zijn, hoe u uw publiek effectief kunt benaderen en hoe u creatieve oplossingen kunt ontwikkelen die aanslaan bij uw belangrijkste klanten.

Ons team van social natives zorgt ervoor dat je merk wordt opgewaardeerd en relevant blijft op alle sociale kanalen. Of je merk nu een content Magnet routekaart nodig heeft die tot leven wordt gebracht door dynamische content te creëren, of een strategie voor community betrokkenheid die je merk in de conversatie brengt en gebouwd is om on-the-fly te reageren op trends in de popcultuur, wij blijven op de hoogte van de nieuwste virale sensaties en best practices uit de branche zodat jij dat niet hoeft te doen.

Klein is het nieuwe groot

Als een boetiek agency bieden we persoonlijke aandacht, snelheid en flexibiliteit.

We zorgen ervoor dat je gezien voelt en dat je niet steeds een andere projectmanager hebt, wij garanderen persoonlijk contact met vaste mensen.

Wat gaan wij doen ?

Wij creëren een krachtig social media kanaal door betaalde media, eigen media en verdiende media te omarmen.

Unieke sociale media merken die duurzame resultaten opbouwen en tegelijkertijd inspelen op jouw directe ROI, zijn ons handelsmerk. Wij bouwen betrokkenheid en merkloyaliteit op, terwijl we jouw doelgroep omvormen tot merkambassadeurs.

Als jouw social media manager selecteren we het juiste platform, helpen we je de juiste doelen te identificeren en leveren we een sterke ROI.