Wij zijn Content Magnet, jóúw partner in content marketing.

Met ongeëvenaarde passie, een overvloed aan creativiteit en een scherp oog voor commerciële kansen, streven we ernaar om het maximale uit content te halen voor jou. Of het nu gaat om je website, social media of e-mail, wij hebben er plezier in en excelleren erin.

Als sparringpartner en adviesbureau zijn we toegewijd aan het uitstippelen van doordachte strategieën en het uitvoeren van effectieve campagnes voor diverse bedrijven in verschillende sectoren. Of je nu een ZZP’er bent of een groot bedrijf leidt, wij staan klaar om je verder te helpen. Ons doel is om content aantrekkelijk en effectief in te zetten voor iedereen.

Content Magnet is opgericht om content marketing naar nieuwe hoogten te brengen en sindsdien hebben we met succes bijgedragen aan de contentstrategie van talloze bedrijven.

Samenwerken

Bij het leiden van een onderneming hoort vandaag de dag ook een facet van contentmarketing. Echter, dit betekent niet automatisch dat je hierin volledig bedreven bent. Dat zijn wij wel. Onze expertise staat stevig op de tweede plaats (jij als klant staat immers op nummer 1). Wij zijn voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voorzien je van oprecht en onafhankelijk advies, zonder twijfel.

Dit betekent echter niet dat wij beter bekend zijn met jouw bedrijf en doelgroep dan jijzelf. Om effectieve resultaten te behalen, werken we graag met jou samen. We staan niet alleen aan de zijlijn; we ondersteunen jou met de benodigde expertise, data en tools om jouw groei te bevorderen. Elementen die essentieel zijn om jouw bedrijf online op de kaart te zetten. Dat brengt een glimlach op ons gezicht.

Team

Content Magnet bestaat uit een team van digitale experts met elk hun eigen specialiteit. De een excelleert in design, de ander is een data-nerd, en weer een ander heeft oog voor subtiele aanpassingen aan je content of advertenties waardoor je conversies of offerte-aanvragen toenemen. Gezamenlijk zorgen we voor vernieuwende ideeën en een vlekkeloze uitvoering. Eén team, één bureau voor al je contentmarketingbehoeften. En we zijn ook nog eens plezierig in de omgang.

Maak kennis met ons!

Maak kennis met ons! We staan erop om persoonlijk langs te komen om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen en welke verwachtingen je van ons mag hebben. Natuurlijk kan dit ook telefonisch of via e-mail. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen door de mogelijkheden voor jouw onderneming.