SEO content schrijven

SEO content schrijven is de kunst van het maken van boeiende content voor bezoekers, waarbij SEO best practices worden gevolgd om ervoor te zorgen dat uw content vindbaar is en gekwalificeerde bezoekers oplevert.

SEO content schrijven services zijn een essentieel onderdeel van elk digitaal marketingprogramma.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Versterk uw merk door SEO content te schrijven

Je hebt (of zou moeten hebben) gehoord van “SEO”, maar vraagt je misschien af “Wat is dat, en waarom heb ik het nodig? Heb ik het eigenlijk wel nodig?” Kort samengevat gaat het bij SEO content schrijven om het strategisch plaatsen van zoekwoorden in je online content om deze hoger te laten scoren op de resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s).

Om snel antwoord te geven op de tweede en derde vraag: ja. Iedereen op internet gebruikt een zoekmachine. Online zoekopdrachten zijn aantoonbaar de belangrijkste aanjager van verkeer naar de webpagina’s van bedrijven die relevant zijn voor de zoekopdracht van de zoeker. In het tijdperk waarin webgebruikers binnen milliseconden antwoorden op hun vragen binnen handbereik hebben, kan je bedrijf het zich gewoonweg niet veroorloven om zijn online inhoud niet te optimaliseren.

Hoewel betaalde marketing belangrijk is, is dit soort onbetaalde organische marketing van onschatbare waarde. Door een content schrijfservice te gebruiken om SEO-inhoud te produceren, kunt u ongelooflijk veel spreekwoordelijke ‘bang for your buck’ krijgen en ROI is tenslotte het einddoel van elke marketinginspanning.

Ongeacht het vakgebied of de branche waarin je bedrijf actief is, het kan ongetwijfeld baat hebben bij het gebruik van professionele services voor het schrijven van inhoud om de positie in zoekmachines te verbeteren.

Hogere rankings, meer verkeer en hogere conversies

Kwantiteit-over-kwaliteit copywriting is achterhaald. De contentschrijfservice van vroeger is onvoldoende voor de SEO-strategie van vandaag. Moderne zoekmachines hebben complexe algoritmes die zijn gebouwd om relevante, waardevolle online marketing te scheiden van webinhoud met verouderde SEO-praktijken. Het lukraak invoegen van zoekwoorden in oppervlakkige content is schadelijk voor de positie van je merk op de resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s) en in de ogen van je doelgroep. Daarom is elke SEO-schrijver van ContentMagnet getraind op de nieuwste best practices, met geavanceerde marketingtechnieken die op maat gemaakt zijn om je online aanwezigheid te stimuleren en tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van je lezers. Onze professionele schrijvers, die journalistiek, creatief schrijven en digitale marketingvaardigheden combineren, werken samen met strategen en SEO-consultants om ervoor te zorgen dat elk stuk marketing een schot in de roos is, ongeacht het type inhoud.

De schrijvers, strategen en consultants van ContentMagnet werken samen om een boeiende contentmarketingstrategie te ontwikkelen die aanslaat bij potentiële klanten en resulteert in websitecontent die scoort op SERP’s. Uw merk heeft webcontent van hoge kwaliteit nodig, gemaakt met zoekmachineoptimalisatie in gedachten.

Serveer de intentie van de zoeker met inhoud van hoge kwaliteit

Zoekmachines laten zich niet langer misleiden door keyword stuffing en andere black hat SEO-technieken. Een “SEO-artikel” vol met gewenste zoektermen kan meer kwaad dan goed doen voor uw SEO-inspanningen. Moderne zoekmachines geven meer om de intentie van de zoeker. Uw publiek heeft vragen en de inhoud van uw website moet antwoorden geven.

Onze SEO experts helpen u te voldoen aan de zoekintentie voor elk zoekwoord waarop u zich richt. Onze filosofie is één zoekwoord, één blogbericht (of landingspagina) – geen doelloos “artikel schrijven” met meerdere zoekwoorden in uw blog. Kwalitatief hoogstaande inhoud die is afgestemd op de intentie van de zoeker maakt van bezoekers klanten en zorgt ervoor dat uw website niet verloren gaat in de digitale chaos.

Van commerciële zoekopdrachten tot informatieve zoekopdrachten, onze SEO content schrijvers werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat uw content marketing voldoet aan de eisen van uw doelgroep.

Bekijk zoekwoordonderzoek en creatieve intentie op één plek

Al het SEO schrijven begint met het ontwikkelen van ContentMagnet unieke Search Performance Brief (SBP). Dit is een document dat een overzicht geeft van het trefwoord waarvoor de content strateeg heeft besloten te optimaliseren, evenals de beweegredenen en content strategie achter die beslissing.

Je strateeg zal tijdens het zoekwoordenonderzoek verschillende platforms gebruiken om te bepalen voor welke zoekwoorden je moet optimaliseren (waar je site voor kan scoren), te beginnen met Google. Door veel zoekopdrachten uit te voeren, bepalen ze op welke zoekwoorden ze zich moeten richten door autofill-vragen, gerelateerde zoekopdrachten en het gedeelte “Mensen vragen ook” van de zoekresultaten te analyseren. Door deze resultaten te bestuderen, kan de strateeg ontdekken waar je potentiële leads daadwerkelijk naar zoeken.

We maken een complete blauwdruk die je schrijver zal helpen inhoud van hoge kwaliteit te creëren. Het resulterende SPB omvat:

  • Zoekwoordgegevens.
  • Richting SERP-targeting.
  • TF-IDF (term frequency-inverse document frequency) evaluatiedetails.
  • En nog veel meer.

Tot slot, en dat is het belangrijkste, verweeft uw toegewijde SEO content schrijver deze informatie – en uw merkrichtlijnen – in het meest uitgebreide stuk content op het web voor uw trefwoord. Dit is content schrijven voor SEO geperfectioneerd.

Zodra het schrijven is voltooid, maakt uw schrijver gebruik van een AI-platform voor contentplanning en -optimalisatie om de kwaliteit van de content te bepalen en waar nodig aanpassingen te doen.

Als onderdeel van onze SEO-services wordt alle content ter beoordeling en goedkeuring naar de projectmanagers en de klant in kwestie gestuurd.

Elk stuk SEO-copy dat geen SPB krijgt – van blogposts tot downloadbare assets (zoals eBooks en whitepapers) tot persberichten – wordt in kaart gebracht door onze SEO content schrijvers om ervoor te zorgen dat het de zoekintentie dient, uw bedrijfsdoelen ondersteunt, de best practices uit de branche volgt, aansluit bij vergelijkbare trending topics, de juiste zoekwoorden en zinnen bevat en zich onderscheidt van bestaande content op het web.

Data gestuurde contentcreatie is de enige manier om copywriting te optimaliseren die goed zal presteren bij zoekopdrachten en het meest gekwalificeerde verkeer rechtstreeks naar uw website zal leiden. Projectmanagers staan klaar om op te treden als pleitbezorgers voor de klant en elk artikel te onderzoeken op SEO en mogelijkheden voor publieksbetrokkenheid. Na meerdere bewerkings- en revisierondes wordt je inhoud afgeleverd via onze eigen software.

Vertrouw op uw team van SEO-experts

Naast SEO content schrijvers bestaat het ContentMagnet team uit gecertificeerde strategen en consultants met ervaring in het ontwikkelen van effectieve content strategieën die SEO verbeteren. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken in lijn met uw commerciële doelstellingen, zal uw team organische, lange termijn actieplannen uitvoeren die ontworpen zijn om uw zoekmachine rankings te maximaliseren en ervoor te zorgen dat u aan de top blijft. Naast inzicht in online marketing maken teamleden gebruik van toonaangevende softwareproducten en contentontwikkelingsservices om uw digitale marketinginspanningen te ondersteunen. We leveren niet alleen routinematige statistiekenrapporten met gedetailleerde informatie over uw SEO-voortgang en rendement op investering; we voeren ook een concurrerende contentanalyse uit om potentiële SEO-kansen te identificeren en ervoor te zorgen dat u niet achterop raakt bij de concurrentie.

Verhoog SEO met overtuigende beelden

Je moet inhoud van hoge kwaliteit creëren om goed te presteren in SERP’s, maar SEO schrijven is niet genoeg. Moderne zoekmachines geven een voorkeursbehandeling aan websites met visuele marketingactiva, van aangepaste afbeeldingen en infographics tot live video en geanimeerde clips. Visuele contentmarketing betrekt websitebezoekers en helpt je content zich te onderscheiden van concurrenten. Neem geen genoegen met een SEO artikel schrijfservice die niet ook visuele content marketing kan doen. Verbeter uw contentstrategie en vergroot uw SEO-strategie door multimedia-inhoud te integreren:

  • Grafisch ontwerp
  • ContentMagnet generatie
  • Video services

Social media SEO-kansen benutten

Onze teamleden maken niet alleen geweldige inhoud, ze plaatsen en promoten deze ook. Sociale media kunnen worden ingezet om de SEO-positie te verbeteren, waardoor het een integraal onderdeel is van moderne optimalisatie-inspanningen. De sociale mediastrategen van ContentMagnet ontwerpen robuuste campagnes om websiteverkeer te genereren, merkbekendheid te vergroten, sociale links te laten groeien en thought leadership aan te tonen. In combinatie met websitegerichte contentmarketinginspanningen stimuleren sociale strategieën de online aanwezigheid terwijl potentiële klanten worden aangesproken waar ze hun tijd doorbrengen.

Voed uw SEO inspanningen met ongelooflijke UX

Goed ontworpen UX is niet alleen van vitaal belang om webbezoekers te begeleiden en ze op de site te houden, het is ook essentieel voor SEO. Organisch delen van je website is een van de belangrijkste SEO ranking factoren, en UX speelt een grote rol bij de vraag of bezoekers je site zullen delen met anderen. Onze SEO-consultants kunnen potentiële problemen met de UX van je website identificeren en oplossingen aanbevelen die gericht zijn op het bieden van een prettige ervaring die eerder gedeeld zal worden. Consultants voeren ook professionele gezondheidscontroles uit op uw website om eventuele hardnekkige problemen op te lossen die uw SEO-inspanningen belemmeren.

Zorg ervoor dat je SEO sterk blijft

Het maken van SEO-vriendelijke geoptimaliseerde inhoud is geen eenmalige inspanning. Online inhoud moet voortdurend worden onderhouden om relevant te blijven. Of het nu gaat om gloednieuwe SEO-copywriting of het heroptimaliseren van bestaande copywriting, u zult ook voortdurend content moeten produceren om waarde te creëren in de ogen van doelgroepen en zoekmachines.

De resultaten van SEO schrijven zijn niet direct zichtbaar – het kan 2 tot 12 maanden duren voordat ze zichtbaar zijn – maar het is desalniettemin belangrijk om te streven naar voortdurende verbetering, vooral omdat SEO best practices altijd in ontwikkeling zijn, waarbij sommige veranderingen voorheen hooggeplaatste webinhoud omver werpen en naar de onzichtbare afgronden van SERP’s dwingen.

Bij ContentMagnet houden we ons niet alleen bezig met het schrijven van artikelen. Als onderdeel van onze SEO copywriting diensten zijn onze deskundige schrijvers, strategen en consultants er trots op dat ze op de hoogte blijven van SEO-veranderingen. Ze zullen altijd passende aanbevelingen doen aan klanten om zoekstrategieën effectief te houden voor uw bedrijf. We zorgen ervoor dat uw SEO-copy altijd geoptimaliseerd is om uw digitale marketingstrategie te ondersteunen. Het is contentcreatie met een doel.

Klaar om te beginnen met creëren?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam