Schrijven van artikelen

Schrijven van artikelen | ContentMagnet jouw content partner. Geschreven content is vaak de eerste kans van een merk om een indruk achter te laten bij potentiële klanten, of het nu een blogpost, gastartikel of advertentietekst is.

Wij schrijven SEO-content die bezoekers naar uw site leidt en ze daar houdt. Begin de reis naar de klant op de juiste voet met ContentMagnet’s diensten voor het schrijven van artikelen.

Wat onderscheidt onze diensten voor het schrijven van artikelen?

Als leider op het gebied van contentmarketing is ContentMagnet uitgegroeid tot een van de grootste en meest ervaren bedrijven in de branche. In de loop der jaren hebben we onze professionele artikel schrijfservice steeds verder verfijnd om ervoor te zorgen dat het tastbare resultaten blijft opleveren voor onze klanten, in lijn met de verschuivende zoekmachine optimalisatie (SEO) en digitale marketing best practices.

Met behulp van de nieuwste SEO-tactieken en data gestuurd onderzoek maken we elk kwaliteitsartikel zo dat:

 • Vergroot je aanwezigheid in zoekmachines.
 • Verhoog je naamsbekendheid.
 • Laat bezoekers terugkomen naar je site.
 • Gekwalificeerde leads binnenhalen.
 • Ondersteun uw digitale marketingcampagnes.

Onze schrijvers zijn meesters in stijl en toon, ze navigeren behendig door de nuances van de stijlrichtlijnen van uw merk en produceren artikelen die overeenkomen met uw visie en boodschap. De redactie van Brafton heeft een team van getalenteerde professionele schrijvers verzameld met een schat aan ervaring en expertise in verschillende bedrijfstakken.

Wie uw publiek ook is, wij kunnen voor hen schrijven. Geen enkele branche, markt, doelgroep of onderwerp is te niche voor onze deskundige schrijvers.

ContentMagnet’s resultaatgerichte schrijfproces voor artikelen

Ons contentcreatieproces wordt sterk gestuurd door marktonderzoek en analyse van zoekprestaties:

Een toegewijde content marketing strateeg werkt met u samen om een gedetailleerde contentstrategie uit te stippelen die op maat is gemaakt om aan uw specifieke commerciële doelen te voldoen. Dit omvat zoekwoorden onderzoek, bijeenkomsten met uw team en brancheonderzoek om ervoor te zorgen dat we ons richten op zoekopdrachten die een hoge gebruikersintentie hebben en nauw aansluiten bij uw diensten en aanbod.

Onze interne consultants maken Search Performance Briefs (SPB’s) voor elk zoekwoord, waarin belangrijke discussiepunten, bijbehorende zoekzinnen, ideale lengtes en koppen van de inhoud, landingspagina’s om naar te linken en nog veel meer in kaart worden gebracht. We grijpen elke gelegenheid aan om elk SEO-artikel te finetunen om de aanwezigheid in de zoekresultaten te vergroten en de betrokkenheid te stimuleren.

Je professionele schrijver gebruikt SPB’s als raamwerk om inhoud van hoge kwaliteit te maken die je publiek direct aanspreekt.

De deskundige schrijvers van ContentMagnet doen al het onderzoek dat nodig is om boeiende inhoud te produceren die voldoet aan de normen van uw merk, zoals het uitvoeren van brancheanalyses en het spreken met interne KMO’s en andere experts.

Uitgebreide interne kwaliteitscontroles, waaronder meerdere redacteuren en projectmanagers, herstellen eventuele fouten in de kopij en zorgen ervoor dat alles wat we produceren plagiaatvrij is. Artikelen worden zorgvuldig verfijnd en herzien voordat ze in jouw handen terechtkomen.

Ons team implementeert jouw feedback, reviseert en herschrijft artikelen volgens jouw specificaties. Er wordt niets gepubliceerd totdat je helemaal tevreden bent met elk aspect van de inhoud.

Onze artikel schrijfservice gebruikt SEO-technieken van het hoogste kaliber en wordt uitgevoerd door schrijvers van het hoogste kaliber.

Onze opties voor het schrijven van artikelen

Er zijn talloze mogelijkheden om het geschreven woord online met je publiek te delen. Daarom biedt onze professionele artikel service talloze mogelijkheden om geweldige content te creëren en te delen:

Blog Artikelen

Uw blog moet een constante stroom van verse content hebben om uw lezers geïnteresseerd en betrokken te houden en terug te laten komen voor betrouwbare inhoud van hoge kwaliteit. U werkt met een toegewijde blog schrijver die de stem en waarden van uw merk leert kennen, de belangrijkste onderwerpen van uw branche en de beste manier om SEO-inhoud voor uw site te maken die uw content marketing initiatieven ondersteunt.

Gast berichten

Uw publiek is online, maar niet altijd op uw site. Ontmoet ze op de plaatsen waar ze op zoek zijn naar interessante content door gastartikelen te publiceren op toonaangevende blogs, tijdschriften en nieuwsbronnen. Gast bloggen vergroot uw bereik, genereert sterke backlinks en vergroot uw autoriteit in uw vakgebied door originele inhoud te creëren voor verschillende online kanalen.

Website Content

Naast blog artikelen moet de content van je website sterk genoeg zijn om op zichzelf te staan. Je deskundige schrijver kan beschrijvende, overtuigende taal maken voor je product landingspagina’s, empathische, emotie-opwekkende taal voor je over- en missie/waarden pagina’s en directe, professionele inhoud voor je leiderschapspagina’s – allemaal met UX en SEO in gedachten.

LinkedIn Artikelen

Branded content hoort op veel meer plaatsen thuis dan alleen op je blog. LinkedIn artikels geven je de kans om je expertise te tonen en de autoriteit en het thought leadership van je merk op te bouwen. Je artikelschrijver kan content voor LinkedIn ghostwriten, waardoor je de kans krijgt om nieuws, inzichten, advies en meningen uit je sector te delen – allemaal op het sociale platform dat ontworpen is voor professionals.

Persberichten

Persberichten zijn essentiële communicatiemiddelen voor merken, vooral wanneer er een belangrijke verandering in de organisatie plaatsvindt, zoals het toevoegen van een nieuw product, het aantreden van nieuw leiderschap of het aankondigen van een fusie of overname. Onze schrijvers maken persberichten van hoge kwaliteit en onze contentdistributieservices kunnen ervoor zorgen dat deze worden gepubliceerd op PRNewswire en andere kanalen.

Micro content

Het schrijven van artikelen is niet altijd langdradig en zeer gedetailleerd. Elke tekstschrijver in ons deskundige redactieteam is bedreven in het schrijven van verschillende soorten inhoud, waaronder micro-inhoud zoals advertentieteksten of productbeschrijvingen. Onze social media managementservices zorgen ook voor to-the-point, pittige maar professionele posts die u kunt delen op Twitter, Facebook en andere platforms.

Aangepaste content gemaakt voor je publiek

Ons team zet elke stap in het schrijfproces van de content zorgvuldig op om je doelgroep aan te spreken. Vanaf het begin onderzoeken onze productieteams, projectmanagers en content marketing strategen je branche, markt, concurrenten en klanten om de beste manier te bepalen om:

 • Creëer digitale artikelen die aanslaan bij uw meest veelbelovende prospects.
 • Richt u op zoekopdrachten met een hoge intentie.
 • Breng potentiële klanten in de verkooptrechter.
 • Koester uw merkrelatie in de richting van een uiteindelijke conversie.

Er zijn verschillende factoren waar onze professionele schrijvers rekening mee houden als ze voor welk publiek dan ook schrijven:

Stijl en toon

Of je nu al een gedetailleerde merkstijlgids hebt of hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van de juiste stem voor je bedrijf, Brafton kan je helpen.

Onze blog schrijvers zijn bedreven in het vakkundig verwerken van genuanceerde schrijfstijlen in alles wat ze produceren. We kunnen artikelen op maat maken voor verschillende klant persona’s en demografische groepen, en het taalgebruik aanpassen om verschillende klant segmenten aan te spreken.

Onderwerp Selectie

Onze content schrijvers gebruiken verschillende tools en bronnen om artikelonderwerpen te ontwikkelen die gegarandeerd aanslaan bij je publiek:

 • Industrie onderzoek
 • Analyse van concurrenten.
 • Trendonderwerpen in sociale media.
 • Laatste nieuwsberichten.
 • Pijnpunten van klanten.
 • Evergreen-onderwerpen.

Elk onderwerp wordt vooraf zorgvuldig onderzocht om ervoor te zorgen dat elk artikel dat we produceren het beoogde publiek vindt.

Materie deskundigheid

Uw klanten zijn veeleisende individuen en ze kunnen het verschil zien tussen echt thought leadership uit de industrie en iemand die doet alsof. De deskundige schrijvers van Brafton hebben ervaring met het schrijven voor een aantal verschillende branches, waaronder:

 • Gezondheidszorg.
 • Financiële diensten.
 • Hoger onderwijs.
 • IT.
 • Detailhandel.
 • Hightech.
 • Juridische diensten.
 • Productie.
 • Industrie.
 • Olie & gas.
 • En meer.

Onze blog schrijvers onderzoeken elk artikel grondig om volledige nauwkeurigheid te garanderen en je merk te presenteren als een echte autoriteit in jouw markt.

Content doelen

Elk blogartikel maakt deel uit van een overkoepelende digitale marketingstrategie. Daarom heeft elk stuk inhoud dat je artikelschrijver maakt een doel.

Onze professionele artikelschrijfservice geeft richting aan je inhoud. Elk stuk wordt geschreven met uw doelen in gedachten, of die nu het verbeteren van uw zoekmachine rankings zijn, verkeer naar uw website leiden, een stuk hoogwaardige inhoud promoten, een nieuw product of dienst aankondigen, betrokkenheid bij sociale media aanmoedigen of iets anders.

Je strateeg zal de prestaties van je blog- en website content monitoren om te bepalen wat werkt, hoe goed en op welke manieren je strategie kan worden aangepast om je content doelen beter te dienen. Maandelijkse rapportages laten duidelijk zien hoe elk blog artikel presteert en je merk ondersteunt.

Moet je het schrijven van artikelen uitbesteden?

Het uitbesteden van het schrijven van artikelen aan een contentmarketingbureau is natuurlijk niet je enige optie. Afhankelijk van de beschikbare middelen kun je dat werk intern doen of het aan een freelance schrijver toewijzen.

Er zijn voor- en nadelen aan het uitbesteden van dit soort werk via een SEO artikel schrijfservice, maar de voordelen wegen ruimschoots op tegen de mogelijke zorgen:

Voordelen

 • Toegewijde professionele schrijvers die je publiek, branche en merk begrijpen.
 • Een full-service contentstrategie die elk artikel afstemt op uw marketing- en commerciële doelen.
 • Uitgebreid onderwerp- en publieksonderzoek zorgt ervoor dat elk artikel aanslaat bij uw lezers.
 • Strenge kwaliteitscontrolemaatregelen produceren zuivere kopij die uw merk en uw boodschap nauwkeurig weerspiegelt.
 • De schrijvers van het agentschap hebben jarenlange ervaring in verschillende bedrijfstakken, waardoor ze een aanzienlijke vakinhoudelijke expertise hebben ontwikkeld.
 • Deskundige schrijvers kunnen hun diensten voor het herschrijven van artikelen lenen om bestaande site-inhoud om te vormen tot SEO-verrijkt werk dat meer organisch verkeer aantrekt en de zoekpositie verbetert.
 • Full-service bureaus leveren diensten die verder gaan dan alleen copywriting, waaronder ontwerp, video, sociale media, webontwikkeling, marketingstrategie en SEO-advies.
 • Diensten voor het schrijven van inhoud zijn meestal veel goedkoper dan het inhuren van een intern redactieteam.

Nadelen

 • In-house teams hebben het voordeel dat ze nauw samenwerken met uw interne belanghebbenden. Dat gezegd hebbende, zijn we trots op onze reactiesnelheid. Onze strategen, projectmanagers en professionele schrijvers voelen zich als een verlengstuk van uw team.
 • Interne teams zijn al goed op de hoogte van het publiek, de boodschap en de stijlrichtlijnen van je merk, maar schrijvers van een bureau nemen de tijd om zelf merkexperts te worden.
 • Het inhuren van freelancers kan een meer betaalbare optie zijn. Het is echter mogelijk dat ze je merk, je publiek of je branche niet goed kennen om consistent inhoud te produceren die aan je normen voldoet.

In de meeste gevallen zijn de voordelen van het werken met een content marketing bureau veel groter dan het opbouwen van een speciaal intern team of het uitbesteden van opdrachten aan on geselecteerde freelancers.

De diensten van ContentMagnet voor het schrijven van artikelen leveren meer dan alleen inhoud van hoge kwaliteit. Alles wat we produceren is ter ondersteuning van een bredere content marketing strategie. Onze teams meten en analyseren routinematig de prestaties van artikelen en verfijnen de inhoud voortdurend om meer verkeer aan te trekken, de zoekzichtbaarheid te vergroten, gekwalificeerde leads te produceren en uiteindelijk meer inkomsten te genereren.

We helpen onze klanten hun commerciële doelen te bereiken en te overtreffen, artikel voor artikel.

Meer informatie over onze diensten voor het schrijven van artikelen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam