Copy writing diensten

ContentMagnet professionele copy writing diensten blijven de basis, zelfs nu we zijn uitgebreid naar elk aspect van content marketingstrategie.

ContentMagnet combineert branche gerichte content schrijvers die uitblinken in toon, stijl en onderwerp met ervaren content marketingstrategen en projectmanagers. Zo kunt u rekenen op een copy writing team dat uw doelgroep aanspreekt, commerciële resultaten boekt en zich houdt aan uw deadlines.

Wat is inbegrepen in onze Copy writing diensten?

Noem elk type copy writing dat je maar kunt bedenken – wij doen het. Van blogposts, inhoud voor sociale media en e-mailteksten tot landingspagina’s, whitepapers en eBooks, de web teksten van ContentMagnet bestrijken het hele spectrum. We creëren top-of-sales-funnel artikelen die naamsbekendheid opbouwen en de zichtbaarheid voor zoekmachines verbeteren, mid-funnel materiaal dat leads voedt en bottom-of-funnel materiaal dat is gericht op het omzetten van leads in klanten.

Als u met ContentMagnet werkt, kiest u voor een samenwerking met ervaren schrijvers die weten hoe ze uw bedrijf moeten verkopen via een breed scala aan formats. Niet alleen dat, maar elke content die we creëren kan tot leven worden gebracht door ons getalenteerde ontwerpteam. Als jij een visie hebt, kunnen wij die realiseren.

Onze web tekst schrijvers zijn geen freelancers! We zijn een bonafide copywriting bureau. Dat betekent dat we de tijd en zorg nemen om de allerbeste professionals in te huren met voorbeeldige copy writing vaardigheden en die goed thuis zijn in het schrijven van bedrijfs copy in niche branches. Waarom? Simpel gezegd: de beste website tekstschrijvers maken de beste website teksten.

Soorten copy writing

Onze schrijvers zijn meesters in alle vormen van contentcreatie. Waar het schrijven van content wordt gebruikt om te entertainen en te informeren, is copywriting gericht op het overtuigen van een publiek om een call-to-action uit te voeren of een specifieke taak uit te voeren.

Copywriters zetten hun vaardigheden in bij het schrijven van SEO-copy, website teksten, blogposts, productbeschrijvingen, teksten voor tekstadvertenties, display advertenties, banner advertenties, betaalde zoekadvertenties, posts op sociale media en brochures – om er maar een paar te noemen. Uiteindelijk zullen onze copywriters uw merkdoelstellingen nemen en, met strategie en SEO-zoekwoorden in gedachten, meetbare on-brand resultaten leveren die uw doelgroep bereiken.

Zakelijke schrijfdiensten

Je hebt professionele tekstschrijvers nodig die de branchekennis hebben om overtuigende website-inhoud te maken. Dat kunnen wij leveren.

Elke content schrijver van ContentMagnet is ook een professionele copywriter. Ze zijn niet alleen getraind in zoekmachine optimalisatie (SEO) en digitale marketing best practices. Je copywriter is ook onderwezen in de fijne kneepjes van specifieke branches door deel uit te maken van sector gerichte redactieteams, waardoor hij of zij waardevol inzicht krijgt in jouw bedrijfstak. Veel voorkomende klant sectoren bij ContentMagnet zijn financiën, recht, productie, gezondheidszorg, onderwijs, technologie, entertainment, reizen en nog veel meer. Bovendien zijn het woordkunstenaars met een instinct voor taal die gedachten veranderen en beslissingen beïnvloeden.

Of je nu op zoek bent naar web copy writing voor je blog (bijv. SEO-content), nieuwsartikelen over actuele onderwerpen, educatieve evergreen content door middel van commentaren op leiderschap, persberichten over producten of iets heel anders, je kunt er zeker van zijn dat je deskundige copywriter het snel en vakkundig kan produceren, met kennis van de branche en een bewezen content marketing strategie. ContentMagnet copywriters voeren ook graag interviews met belanghebbenden van de klant om meer te weten te komen over uw specifieke branche, bedrijf, product, dienst en waardepropositie.

Schrijven van nieuwsbrieven

Met e-mail nieuwsbrieven kunt u huidige en potentiële klanten op de hoogte houden van uw merk en betrekken bij uw product- en dienstenaanbod. Nieuwsbrieven vormen een hoeksteen van een succesvolle e-mail marketingstrategie en zijn een ideale manier om top of mind te blijven bij je doelgroep terwijl je prospects voorzichtig de verkooptrechter in leidt. Net als bij de meeste andere vormen van digitale marketing, is de sleutel tot een goede nieuwsbrief een goede tekst.

ContentMagnet diensten voor het schrijven van nieuwsbrieven beginnen met het identificeren van je doelgroep aan de hand van demografische gegevens van je abonnees. Zodra de juiste persona’s zijn aangemaakt, zal je content schrijver een nieuwsbrief schrijven – die ofwel helemaal origineel is of bestaande content marketingactiva bevat – om dit specifieke publiek aan te spreken, wat leidt tot hogere openingspercentages, door klik percentages en conversies. Daarnaast werken je content marketingstrateeg, projectmanager en grafisch ontwerper samen met je tekstschrijver om ervoor te zorgen dat elke nieuwsbrief op maat gemaakt is om aan te slaan bij je doelgroep en web verkeer naar de gewenste bestemmingen te leiden. Alle e-mailcampagnes worden uitgebreid getest, gemeten en verfijnd om er zeker van te zijn dat de commerciële doelstellingen op je website worden behaald.

Schrijven van een Whitepaper

White papers vestigen je merk als een betrouwbare thought leader in een specifieke branche. Deze hoogwaardige, boeiende content bouwt geloofwaardigheid op bij uw online publiek door expertise aan te tonen, en biedt tegelijkertijd uitstekende mogelijkheden voor het genereren van leads door downloads van potentiële klanten. Uw interne ContentMagnet-team zal met u samenwerken aan alle aspecten van content creatie om de onderwerpen te bepalen die het meest aanslaan bij uw doelpubliek, in samenwerking met uw eigen interne materie deskundigen om een waardevol, relevant content marketing-object te ontwikkelen dat uw publiek zal verbazen en uw vastgestelde commerciële doelen zal ondersteunen.

Naast het integreren van je eigen expertise in de markt, zal je sector gerichte content schrijver grondig onderzoek doen naar het gekozen onderwerp, gebruikmakend van bestaande gegevens en analyses van gezaghebbende bronnen. Zodra de uiteindelijke tekst is opgemaakt door je grafisch ontwerper – waarbij merkkleuren, logo’s, lettertypen en ontwerp elementen op verzoek worden geïmplementeerd – kan de whitepaper aan websitebezoekers worden aangeboden via een speciale landingspagina en worden geadverteerd door middel van aangepaste oproepen tot actie.

Schrijven van eBooks

Je ContentMagnet copywriter zal er samen met je grafisch ontwerper voor zorgen dat tekst tot een minimum wordt beperkt ten gunste van visuele verhalen, terwijl het redactionele gedeelte van je eBook toch duidelijk, uitgebreid en waardevol blijft. Elke zin wordt geschreven om beknopt te zijn en tegelijkertijd een maximale impact te hebben voor je doelpubliek, waarbij visuele thema’s vaak worden verweven in de taal om illustraties op maat en andere grafische elementen te ondersteunen. De balans tussen nuttige informatie en het licht verteerbare formaat maakt eBooks tot uitstekende middle-of-funnel content marketingmaterialen.

SEO schrijf diensten

Als u de beste resultaten wilt voor uw website teksten, is het gebruik van onze SEO-copy writing diensten een goed begin.

Het schrijven van SEO-content begint met onze content marketingstrategen die een Search Performance Brief opstellen, onze eigen aanpak die het giswerk uit de ranking voor concurrerende zoekwoorden haalt. De strategen besteden aandacht aan wie de doelgroep van uw merk is en wat voor soort vragen ze proberen te beantwoorden.

Dat onderzoek wordt verwerkt door onze schrijvers die SEO-copy implementeren in deliverables zoals landingspagina’s, blogs, eBooks, white papers, nieuwsbrieven en andere vormen van content. Door samen te werken is ons team in staat om on-brand resultaten te leveren die perfect passen in uw marketingstrategie.

Een Copywriting Team van topkwaliteit kiezen

copy writing diensten: Je bent waarschijnlijk een drukbezet persoon en het creëren van strategische content kost tijd. Als je je publiek wilt overtuigen om een call-to-action uit te voeren of een specifieke taak te voltooien, zoek dan een team waarmee je kunt samenwerken om dit voor elkaar te krijgen.

Door je copy writing behoeften uit te besteden, kun je content makers vinden die goed weten waar je relevante informatie kunt vinden en hoe je je op specifieke groepen mensen kunt richten. Geen twee bedrijven zijn hetzelfde, dus ga op zoek naar een professionele tekst schrijf service die je doelen begrijpt en strategie en onderzoek gebruikt om ze te bereiken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam